Veckouppdatering #5

  • Betade igenom Mythic Quest: Ravens Banquet på Apple+ nu i veckan. Trevlig underhållning att kunna distrahera sig med nu. Rekommenderar starkt karantänavsnittet som dom släppte förra veckan. Efter det så har vi börjat beta igenom Battlestar Galactica. Det var länge sen jag såg avsnitten så det är en fröjd för mig att se det igen.
  • Den här veckan är återigen en ”Tänk om det varit ett vanligt år”-vecka då jag egentligen skulle varit iväg på WordCamp EU i Portugal. Supertråkigt att inte komma iväg på det.
  • Mitt tangentbord by choice, Gboard, har i senaste uppdateringen tagit bort stöd för haptisk feedback när man trycker på tangenter. Det fick mig att inse att det var i stort sätt bara därför jag använde det på min telefon. Så nu är jag tillbaka på den inbyggda i iOS, som inte är så superdålig faktiskt.
Marco Hyyryläinen @WheresMarco