Veckouppdatering #4

  • Efter cirka en och en halv månad av Apple Music så är jag tillbaka på Spotify. Det var segheten i Mac-appen och dom dåliga rekommendationerna som knäckte mig. Kort och gott var allting segt på datorn när man skulle spela musik. Får en att uppskatta hur mycket Spotify har lagt på att allting ska kännas snabbt. Lite som att byta från en Nissan Micra till en ny Tesla.
  • Fortsätter att beta av mina ringar på klockan. Hittills går det väldigt bra. Fördelen med att ha regeln att dom måste vara fyllda vid dagens slut är att man tvingas ut ur lägenheten - vilket inte är en självklarhet i dessa tider.
  • Lemonad! Vilken grej! Här kommer det recept som jag använt i stort sätt dagligen den senaste månaden (vilket har fått oss att köpa komiskt stora förpackningar av citronkoncentrat). Riktigt bra alternativ när man vill sluta med läsk och dylikt.

3 cl citronsaft
3 cl sockerlag
Kolsyrat vatten (går även med vanligt vatten)
Is

Blanda allt i samma highballglas och njut.

  • Slutligen har jag, genom jobbet, testat mig för COVID-19 och inte så chockerande hade jag inte antikroppar mot det. Tar det som ett bevis på att jag är bra på att isolera mig från andra.
Marco Hyyryläinen @WheresMarco