Veckouppdatering #2

  • Har gått och blivit kär i Grilled Cheese-mackor den här veckan. Väldigt enkelt att tillaga och blir supergott. Receptet som jag använder just nu är från Kit.
  • Nu när man är instängd hela tiden har jag börjat intressera mig för att stänga ringar på min Apple Watch och försöka leva lite hälsosammare. Lite ändringar som jag gjort är att alltid ha mina aktivitetsringar framme på klockan som en komplikation. Tanken är att det ska trigga igång behovet att fylla dom. Har även börjat använda Waterminder igen för att hålla koll hur mycket vatten jag dricker. Det sista som jag gjort är att experimentera med att använda Sleep Cycle och sova med min Apple Watch för att räta ut min sömn.
  • Efter tips från @kottkrig) (som också inspirerat med konceptet Veckouppdateringar) har vi börjat med karantänquiz hemma med Quizadillas. Denna vecka var det Harry Potter-tema, vilket var lite lättare än förra veckans Ingmar Bergman-tema. Det blev 28/35 poäng 🎉
  • Blev brödbakning tidigare i veckan. Riktigt trevligt att vakna till nybakat bröd till frukost. Blir nog en repris på det. Har dock inte använt mitt egenbakade bröd till Grilled Cheese-mackor. Får nog prova det snart.
Marco Hyyryläinen @WheresMarco