Veckouppdatering #1

(Jag ska försöka mig på att skriva veckouppdateringar.)

  • Dom senaste två månaderna har vi haft ICAs matkasse här hemma. Har fungerat riktigt bra, roligt med nya recept. Dock har livsmedelsbudgeten ökat ganska mycket. Istället ska vi försöka att måltidsplanera lite bättre. En fördel med det är att man kan välja bort dom recept som man inte riktigt gillade. Denna vecka var det premiär för planeringen och hittills har det fungerat bra.
  • Min öl som har stått på jäsning blev tappad på flaska i söndags. Enligt receptet som jag köpt ska det bli 10 liter Dugges Fresh. Får hoppas att det blir bättre än förra gången då jag glömde att hälla i hälften av malten (vilket jag inte har glömt denna gång).
  • Mitt Apple Music-experiment har fortsatt även denna vecka. Har nu i två veckor använt det istället för Spotify. Har lite blandade känslor. På ena sidan är apparna till iOS och macOS riktigt snygga. Sen på andra sidan är Mac-appen riktigt seg och jag saknar Spotify Connect (går dock att komma runt det med AirPlay 2). Rekommendationerna är kanske inte helt 100% än, men det borde lösa sig efter ett tag. Vi kör på en vecka till och ser hur det går.
  • Säsongsavslutning av Westworld. En säsong som kändes, för mig, rörig och mer ”kolla vad cool action vi har”. Nu är det bara två år kvar innan nästa säsong kommer.
Marco Hyyryläinen @WheresMarco